Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA handhaaft straf Chelsea: komende 2 periodes geen transfers

UEFA handhaaft straf Chelsea: komende 2 periodes geen transfers

8 mei 2019, 15:56

ZÜRICH (ANP) - De straf voor Chelsea dat het de komende twee transferperiodes geen nieuwe spelers mag contracteren blijft van kracht. De UEFA heeft laten weten het beroep van de Londense club tegen de sanctie te hebben afgewezen. Chelsea zou de regels over het vastleggen van jeugdspelers hebben overtreden.

Chelsea overweegt nu de zaak aan te kaarten bij het internationaal sporttribunaal CAS. Chelsea mag van de UEFA in de betreffende periode de selecties van spelers onder 16 wel aanvullen met nieuwelingen. De straf geldt ook niet voor het vrouwen- en het zaalvoetbal van Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.