Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA geeft Simeone boete van 20.000 euro

UEFA geeft Simeone boete van 20.000 euro

7 mrt 2019, 16:46

NYON (ANP) - Atlético Madrid-trainer Diego Simeone heeft van de UEFA een boete gekregen van 20.000 euro voor zijn gedrag in de achtste finales van de Champions League van twee weken geleden tegen Juventus. De Italiaanse club moet 30.000 euro aan de Europese voetbalbond betalen en Atlético 38.000 euro.

Simeone krijgt de boete omdat hij in het duel (2-0) bij de openingstreffer naar zijn kruis greep. ,,Het symboliseert dat we ballen hebben", zei hij na afloop over die actie. Atlético vreesde nog even voor een schorsing voor de 48-jarige coach, maar hij mag volgende week tijdens de return in Italië gewoon op de bank plaatsnemen.

Juventus wordt bestraft omdat het team te laat op het veld verscheen voor de tweede helft. Atlético ontving de boete voor het wangedrag van Simeone en een groep supporters.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.