Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA: 'Europese Supercup in Boedapest ter discussie'

UEFA: 'Europese Supercup in Boedapest ter discussie'

1 sep 2020, 13:40

Het is onduidelijk of de wedstrijd om de Europese Supercup tussen Bayern München en Sevilla op 24 september in Boedapest kan doorgaan. In verband met de oplopende besmettingen met het coronavirus heeft het land de grenzen voor buitenlanders grotendeels gesloten.

Vanaf 1 september mogen alleen buitenlanders naar binnen die daarvoor een dringende reden hebben. Volgens de UEFA is niet duidelijk of voetballers daartoe behoren. 'We praten daarover nu met de Hongaarse autoriteiten', aldus de Europese voetbalfederatie. 'Ons plan is nog steeds om de wedstrijd onder zo veilig mogelijke omstandigheden te laten plaatsvinden.'

Het was ook de bedoeling dat bij de wedstrijd tussen de winnaar van de Champions League (Bayern) en de Europa League (Sevilla) een derde van de capaciteit van de Puskas Arena in Boedapest bezet zou mogen worden. Ook dit is volgens de UEFA nu onderwerp van gesprek.

De wedstrijd geldt als de officiële opening van het internationale voetbalseizoen.

Bekijk hieronder de samenvatting van de Champions League-finale tussen Bayern en PSG terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.