Terug

Volg Vandaag Inside

'UEFA cancelt Champions League-finale in Sint-Petersburg'

'UEFA cancelt Champions League-finale in Sint-Petersburg'

24 feb 2022, 15:45

De UEFA heeft besloten om de Champions League-finale dit jaar niet te spelen in Sint-Petersburg in verband met de Russische invasie in Oekraïne. Zo melden bronnen aan ESPN.

Eerder op de donderdag veroordeelde de Europese voetbalbond de door Rusland begonnen oorlog tegen buurland Oekraïne. 'De UEFA deelt de grote bezorgdheid van de internationale gemeenschap over de veiligheidssituatie die zich in Europa ontwikkelt en veroordeelt met klem de aanhoudende Russische militaire invasie in Oekraïne.'

Op 28 mei zou de finale van het miljardenbal plaatsvinden in het stadion van Zenit St. Petersburg. Vrijdag komt de UEFA wederom bijeen om het besluit te nemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.