Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA bevestigt afgelasting duel Tottenham - Stade Rennais

UEFA bevestigt afgelasting duel Tottenham - Stade Rennais

9 dec 2021, 11:15

De Europese voetbalbond UEFA heeft bevestigd dat het duel uit de Conference League tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennes donderdag niet doorgaat. Dat melden Britse en Franse media.

De Spurs kampen met een corona-uitbraak en hadden woensdag zelf al aangekondigd dat de wedstrijd afgelast zou zijn. Niet duidelijk was of de UEFA daarin gekend was. Rennes hield vol niets te hebben gehoord van de officiële instanties en de ploeg reisde af naar Londen.

Het definitief niet doorgaan van de wedstrijd is slecht nieuws voor Vitesse, dat het donderdag opneemt tegen het Sloveens Mura. De Arnhemmers strijden met Tottenham om plaats 2 en overwintering. Als beide clubs winnen, hangt het van het doelsaldo af wie er doorgaat. Tottenham weet in de situatie die nu ontstaat precies wat het moet doen wanneer het groepswinnaar Rennes later treft.

Reactie Vitesse

Vitesse heeft donderdagochtend gereageerd op het uitstel van de andere poule-wedstrijd: 'Wat dit precies voor ons betekent, is op dit moment nog lastig te zeggen. En hoe we dit gaan inrichten, het is een lastig dossier', aldus een woordvoerder. 'Wij volgen de berichtgeving ook en treden naar buiten via onze officiële kanalen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.