Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA baalt van slechte veld Wembley

UEFA baalt van slechte veld Wembley

26 nov 2018, 18:19

LONDEN (ANP/RTR) - De UEFA is niet te spreken over de staat van de grasmat op Wembley. De groepswedstrijd in de Champions League tussen Tottenham Hotspur en Internazionale kan woensdag wel gewoon doorgaan, meldt een woordvoerder van de Europese voetbalbond aan persbureau Reuters.

Tottenham bereikte onlangs een akkoord met de directie van Wembley om de thuiswedstrijden voorlopig in dat stadion te mogen spelen. De bouw van het nieuwe onderkomen van de Spurs loopt veel vertraging op. Op Wembley staan echter ook veel andere sportevenementen en concerten gepland. De wedstrijd tussen Tottenham en Inter is het zevende evenement in vier weken tijd. Daar zaten ook twee interlands van de Engelse nationale ploeg en een duel uit de NFL (American football) bij.

PSV speelde begin november op Wembley. Ook toen was de grasmat al grotendeels versleten en lagen er veel stroken modder op het veld.

Tottenham moet van Inter winnen om kans te houden op een plaats in de achtste finales van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.