Terug

Volg Vandaag Inside

'Ueda laat Sevilla en Sporting Portugal links liggen en kiest voor Feyenoord'

'Ueda laat Sevilla en Sporting Portugal links liggen en kiest voor Feyenoord'

26 juli 2023, 11:16

De komst van Ayase Ueda naar Feyenoord lijkt een stukje dichter bij te komen, meldt Voetbal International. Zo ziet de Japanse International een toekomst in Rotterdam wel voor zich en verkiest hij De Kuip boven Sevilla en Sporting Portugal.

Volgens het voetbalmedium nadert Feyenoord intussen met Cercle Brugge een akkoord over een transfersom die met bonussen en een doorverkooppercentage kan oplopen tot tien miljoen euro. Ueda kan daarna voor meerdere jaren tekenen in Rotterdam.

De Japanner wordt bij Feyenoord gezien als de vervanger van Danilo, maar daarnaast zien zij hem ook als een toekomstige opvolger van Santiago Giménez, die momenteel nog een jaar in De Kuip blijft. Zo krijgt Ueda de tijd om zich verder te kunnen ontwikkelen en staat er tegen de tijd dat Giménez vertrekt een waardige vervanger klaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.