Terug

Volg Vandaag Inside

Twitter raakt niet uitgepraat over ‘freestyle-rap’ van Ali B voor Max Verstappen

Twitter raakt niet uitgepraat over ‘freestyle-rap’ van Ali B voor Max Verstappen

13 dec 2021, 12:50

Op Twitter is er met verbazing gereageerd op een social media-post van Ali B. De rapper was zondag aanwezig bij de GP van Abu Dhabi, en liep na afloop van de race Max Verstappen tegen het lijf. Ali B was zó blij met de spectaculaire overwinning van Verstappen, dat hij spontaan besloot een ode te brengen aan de coureur. 

‘Even filmen. Speciaal voor Max even een freestyle’, kondigt Ali B zijn kunstje aan nadat hij Max in de armen is gesprongen. Vervolgens rapt hij: ‘Het gevecht in die laatste ronde, niemand kon het geloven, maar jij steeg erboven. Alles eruit wat realiteit was, omdat jij een gast bent die schijt had, aan iedereen in de wereld, een fantastische kerel. Een inspirator, je laat ons trillen als een vibrator. Maar het maakt niet uit: je bent niet alleen vet cool, want door jou drink ik acht Red Bull.’

Op Twitter wordt met ontsteltenis gereageerd op de ‘freestyle-rap’ van Ali B. Veel Twitteraars vinden dat de 40-jarige artiest zichzelf véél te belangrijk vindt. ‘Dat filmpje dat Ali B bij Max staat en staat te rappen... waarom moeten mensen altijd de aandacht naar zich toe trekken. T gaat niet om jou Ali! Laat Max met rust’, schrijft Linda. Erwin vult aan: ‘Ik heb begrepen dat Max Verstappen na de geïmproviseerde rap van Ali B alsnog zijn titel persoonlijk heeft overgedragen aan Lewis Hamilton.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.