Terug

Volg Vandaag Inside

Twitter fileert Vermeulen na tirade over burgemeester Eindhoven

Twitter fileert Vermeulen na tirade over burgemeester Eindhoven

13 apr 2020, 14:07

Arno Vermeulen haalde gisteren flink uit naar burgemeester John Jorritsma van Eindhoven. De burgervader sprak al eerder uit dat hij absoluut niet wil dat er in zijn stad gevoetbald wordt in juni.

Vermeulen trok gisteren fel van leer en was het niet eens met de woorden van Jorritsma. 'Jorritsma is de baas van Eindhoven en dat is eigenlijk al erg genoeg als je dit hoort. Hij is natuurlijk niet de baas van de hele Eredivisie. Hij zou mijn burgemeester niet zijn, moet ik je eerlijk zeggen. Hij doet krankzinnige uitspraken de afgelopen dagen, hij gedraagt zich als een demagoog, wat niet past bij een burgemeester.'

Twitter begreep niets van de woorden van Vermeulen en fileerde de analist compleet.

VIDEO - Wim concludeerde al eerder: 'Arno Vermeulen zit er best vaak naast'

Wim concludeert: 'Arno Vermeulen zit er best vaak naast!'
2:22
Wim concludeert: 'Arno Vermeulen zit er best vaak naast!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.