Terug

Volg Vandaag Inside

Twijfels om Van Persie en Botteghin voor PSV

Twijfels om Van Persie en Botteghin voor PSV

30 nov 2018, 15:59

ROTTERDAM (ANP) - Het is nog altijd onzeker of Robin van Persie zondag bij Feyenoord kan meedoen in het duel met PSV. De 35-jarige aanvoerder miste de laatste twee competitiewedstrijden vanwege een spierblessure. Van Persie sloot deze week weliswaar aan bij de groepstraining, maar trainer Giovanni van Bronckhorst weet nog niet of zijn routinier fit genoeg is om tegen de koploper van de eredivisie te spelen.

,,Het gaat de goede kant op, hopelijk kan Robin zondag deel uitmaken van de groep. Hij heeft nu twee trainingen met de groep meegedaan, dat is vrij weinig'', zei Van Bronckhorst vrijdag in De Kuip. ,,We moeten naar Robins fysieke situatie kijken en luisteren hoe hij zich voelt. We nemen zaterdag een beslissing.''

Naast Van Persie ontbreekt mogelijk ook Eric Botteghin. De verdediger kreeg een tik op de training en vormt een twijfelgeval voor zondag. ,,Het ziet er niet heel goed uit.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.