Terug

Volg Vandaag Inside

Twente-trainer Jans: onze beste prestatie tot nu toe

Twente-trainer Jans: onze beste prestatie tot nu toe

22 nov 2020, 20:23

Trainer Ron Jans vond het gelijkspel tegen PSV de beste prestatie van FC Twente dit seizoen. "Voor de tweede helft moet ik mijn ploeg een enorm compliment geven. We waren minimaal gelijkwaardig en misschien zelfs wat beter", zei hij na de 1-1.

Halverwege zag het er nog niet naar uit dat Twente een resultaat aan het duel over zou houden. PSV was veel beter en creëerde de nodige kansen. Alleen Donyell Malen wist te scoren. "PSV heeft de eerste helft laten zien hoeveel potentie ze hebben. We kwamen niet onder hun druk uit. Ik vond ze echt heel goed voetballen", aldus Jans.

Twente hield hoop. Jans: "De tweede helft is bij PSV wel vaker minder goed. Dat zag je ook in de Europa League tegen PAOK Saloniki. De intensiteit bij PSV ging terug."

Twente kwam langszij via een strafschop van Danilo, gegeven na hands van Cody Gakpo. Voor rust miste PSV juist een strafschop. Doelman Joël Drommel redde goed op een inzet van Eran Zahavi. "Ik geloof soms in het lot. Het was gewoon geen penalty, dan mag die er ook niet in", zei Jans, die de strafschop voor zijn eigen ploeg ook niet terecht vond. "Volgens de regel klopt het. Maar ik ben het niet eens met de regel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.