Terug

Volg Vandaag Inside

Twente-speler Oosterwolde dankt cameraman voor vinden ketting

Twente-speler Oosterwolde dankt cameraman voor vinden ketting

8 nov 2020, 10:10

Jayden Oosterwolde, speler van FC Twente, bedankte na afloop van de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag een cameraman. Die had namelijk een ketting van de 19-jarige verdediger gevonden.

ADO-speler Michiel Kramer wees de scheidsrechter van dienst, Rob Dieperink, erop dat Oosterwolde nog een ketting om had. Oosterwolde had geen zin om een discussie aan te gaan, deed zijn ketting af en gooide die over de zijlijn.

"Ik heb die ketting elke wedstrijd om en die kan niet zomaar af. Ik ga er dan niet te lang over doen en de scheids of iemand anders vragen hem af te doen. Dus ik dacht: ik trek hem er gewoon af en gooi 'm langs het veld", zei Oosterwolde voor de camera van NOS Sport.

Tijdens het interview kreeg de tiener zijn ketting terug, waarna een brede glimlach op zijn gezicht verscheen. "Dank u wel".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.