Terug

Volg Vandaag Inside

Twente en Groningen scoren niet na gemiste strafschop Hrustic

Twente en Groningen scoren niet na gemiste strafschop Hrustic

18 jan 2020, 22:41

Het duel tussen FC Twente en FC Groningen is zonder doelpunten geëindigd. FC Groningen kreeg na een uur een uitgelezen mogelijkheid op de 0-1, maar Ajdin Hrustic miste een strafschop. Hrustic schoot op de paal.

Door de misser bleef Giovanni Troupée, gehuurd van FC Utrecht, een vervelend debuut bespaard bij de thuisploeg. Troupeé was de veroorzaker van de penalty; hij werkte samen met Peet Bijen Kaj Sierhuis naar de grond.

In de thuiswedstrijd tegen FC Twente had FC Groningen ook al een strafschop gemist, toen keerde keeper Joël Drommel de inzet van Sierhuis. Het werd toen 3-1 voor FC Twente, dat goed aan het seizoen begon maar inmiddels al vijf duels op een rij niet heeft weten te winnen.

Noa Lang

Bij FC Twente zat Noa Lang op de tribune. Vrijdag werd bekend dat de buitenspeler tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Ajax.

FC Twente blijft 12e met twintig punten, FC Groningen is nog altijd de nummer 10 met zes punten meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.