Terug

Volg Vandaag Inside

Tweede seizoenshelft begint in Arnhem

Tweede seizoenshelft begint in Arnhem

18 jan 2019, 05:34

ARNHEM (ANP) - De winterstop van de eredivisie eindigt vrijdagavond om 20.00 uur in Arnhem. De nummer vijf Vitesse en Excelsior (veertiende) beginnen dan aan de wedstrijd in het Gelredome. Koploper PSV en naaste achtervolger Ajax hervatten de titelstrijd op zondag.

De landskampioen gaat op bezoek bij FC Emmen (14.30 uur). Ajax, dat twee punten achterstaat op de Eindhovenaren, sluit de achttiende speelronde van de eredivisie af in de Johan Cruijff ArenA, met sc Heerenveen als tegenstander.

De Amsterdammers lieten deze winter Maximilian Wöber naar Sevilla gaan voor 10,5 miljoen euro. Lisandro Magallán was al vastgelegd als opvolger. De 25-jarige Argentijn kwam voor ruim 8 miljoen euro over van Boca Juniors.

PSV heeft nog geen spelers aangetrokken in de winterse transferperiode. Wel vertrok de Franse verdediger Nicolas Isimat-Mirin naar Besiktas.

De winterstop heeft ook voor een nieuwe trainer gezorgd in de eredivisie. Oud-topverdediger Jaap Stam is de hoofdtrainer van PEC Zwolle. De opvolger van de ontslagen John van 't Schip begint met een wedstrijd tegen Feyenoord aan zijn eredivisieloopbaan als trainer. Dat duel in Zwolle staat op zaterdagavond om 19.45 uur op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.