Terug

Volg Vandaag Inside

Tweede incident tijdens WK vrouwen: brand in spelershotel van Nieuw-Zeeland

Tweede incident tijdens WK vrouwen: brand in spelershotel van Nieuw-Zeeland

23 juli 2023, 13:59

Nieuw-Zeeland is opnieuw opgeschrikt door een incident tijdens het WK voetbal voor vrouwen. De voetbalsters van de Nieuw-Zeelandse selectie zijn zaterdag geëvacueerd door een brand in hun hotel.

De brand brak zaterdagavond rond 20:00 uur uit, waarna er acht brandweerwagens ter plaatse kwamen. Zij kregen het vuur al snel onder controle, maar de Nieuw-Zeelandse selectie moest wel geëvacueerd worden, waarbij zij door dikke rook via het trappenhuis naar buiten werden geleid. Niemand raakte bij de brand gewond. Een 34-jarige man is inmiddels gearresteerd op verdenking van brandstichting in het hotel in Auckland

De brand is het tweede incident sinds de start van het WK voetbal voor vrouwen. Zo vond op de dag van de WK-start een schietpartij plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.