Terug

Volg Vandaag Inside

Tweede elftal Heracles zet Achilles te kijk

Tweede elftal Heracles zet Achilles te kijk

10 dec 2018, 23:20

ALMELO (ANP) - Het tweede elftal van Heracles Almelo heeft maandag een wel erg ruime overwinning behaald in de beloftencompetitie. De koploper zette hekkensluiter Jong Achilles'29 met liefst 20-0 aan de kant. Halverwege was het 10-0 in Almelo.

Heracles verstevigde door de ruime zege de koppositie in poule A van de beloftencompetitie en heeft na negen wedstrijden 25 punten. Het tweede team van Achilles is nog puntloos en heeft na negen duels een doelsaldo van vier treffers voor en 81 doelpunten tegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.