Terug

Volg Vandaag Inside

Tweede coronabesmetting bij Feyenoord

Tweede coronabesmetting bij Feyenoord

2 apr 2021, 22:15

Bij Feyenoord is een tweede speler besmet met het coronavirus. Dat bleek uit de reguliere testronde van vrijdagochtend. Eerder op de dag werd het eerste coronageval bij de Rotterdamse club bekend.

Afgezien van die voetballer gingen drie teamgenoten in quarantaine, die nauw contact met hem hadden gehad. Trainer Dick Advocaat mist daardoor vijf spelers vanwege corona in de thuiswedstrijd van zondag tegen Fortuna Sittard. Namen zijn niet bekendgemaakt. Er zijn ook nog twee voetballers geblesseerd.

Advocaat zei eerder op de dag geen idee te hebben hoe een speler besmet is kunnen raken. "Dat vind ik het moeilijke aan deze pandemie, hoe krijg je zoiets? Je probeert het zoveel mogelijk te voorkomen, maar het is niet te voorkomen want je ziet het niet", zei de 73-jarige Hagenaar.

"Het is de eerste keer sinds oktober dat we hiermee te maken hebben, dat hakt er aardig in", zei Advocaat, die vanwege privacyredenen niet mag zeggen om welke spelers het gaat. "Ja, er zitten spelers bij die ik wilde opstellen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.