Terug

Volg Vandaag Inside

Twee spelers Nicosia na duel bij PSV positief getest op virus

Twee spelers Nicosia na duel bij PSV positief getest op virus

12 dec 2020, 16:11

Twee voetballers van Omonia Nicosia hebben positief getest op het coronavirus, een dag nadat ze in Eindhoven in de Europa League tegen PSV hadden gespeeld. De club uit Cyprus heeft dat laten weten op de eigen website. Om welke spelers het gaat werd niet vermeld.

Volgens Omonia werden de spelers bij aankomst getest op het vliegveld. De rest van de selectie en begeleiding testte negatief. De positief geteste voetballers zijn in afzondering gegaan, geheel volgens de geldende protocollen.

PSV, dat ruim won van de Cyprioten, kampte eerder dit seizoen al met een flinke golf aan besmettingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.