Terug

Volg Vandaag Inside

'Twee Premier League-clubs schrikken van kritiek en lijken zich terug te trekken uit Super League'

20 apr 2021, 14:36

The Guardian komt met sensationeel nieuws vandaag over de Super League. De krant weet te melden dat Manchester City en Chelsea overwegen om zich terug te trekken uit de nieuwe competitie. De twee topploegen voelen zich opgelicht door Liverpool en Manchester United.

Eerder vandaag wist Sky Sports al te melden dat er in ieder geval één Premier League-club zou zijn gaan twijfelen, na de storm aan kritiek die het nieuws teweegbracht. 'Dit is niet waar we ons aan hebben verbonden', zo wordt een bestuurslid geciteerd.

Inmiddels is duidelijk dat de collega's van The Guardian meer weten. Chelsea en Manchester City lijken terug te komen van hun deelname aan het plan. Deze verandering is enerzijds veroorzaakt door de gigantische hoeveelheid kritiek en anderzijds door het aanvallende gedrag van de Amerikaanse eigenaren van Manchester United en Liverpool.

Het lijkt er nu zelfs op dat minder dan de helft van de twaalf clubs fanatiek zijn over de plannen. De Super League hoeft er wat deze clubs betreft, niet ten koste van alles te komen.

René over Super League: 'Daar zit toch geen hond op te wachte...
4:58
René over Super League: 'Daar zit toch geen hond op te wachte...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.