Terug

Volg Vandaag Inside

'Twee Nederlanders neergestoken in Oostenrijk na Sturm Graz-Feyenoord'

'Twee Nederlanders neergestoken in Oostenrijk na Sturm Graz-Feyenoord'

28 okt 2022, 12:36

Twee Nederlanders zijn donderdagavond gewond geraakt na een steekpartij in Graz, na de wedstrijd tussen Sturm Graz en Feyenoord. Het gebeurde bij ongeregeldheden in de buurt van het stadion. Dat melden het AD en RTV Rijnmond.

De Nederlanders zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met ze gaat, is onbekend. Een woordvoerder van de Oostenrijkse politie laat aan RTV Rijnmond weten dat meerdere mensen gewond raakten bij de ongeregeldheden. Het gaat daarbij om zowel agenten als supporters.

De woordvoerder zegt dat de politie voorbereid was, omdat de wedstrijd als risicovol bekend stond: "Daarom werden agenten uit heel Oostenrijk ingezet. Het waren honderden agenten." Volgens de Oostenrijkse politie werden er zes hooligans gearresteerd, de Nederlandse politie houdt het op zeven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.