Terug

Volg Vandaag Inside

'Twee maanden geleden had ik mij afgevraagd of je wel goed bij je hoofd bent'

'Twee maanden geleden had ik mij afgevraagd of je wel goed bij je hoofd bent'

4 feb 2021, 09:12

Niemand minder dan Johan Derksen was de afgelopen weken behoorlijk positief over het nieuwe SBS6-programma Marble Mania. Hij stuurde een dag na de eerste uitzending een mail naar John de Mol en vertelt nu aan De Telegraaf zelfs open te staan voor deelname aan het programma.

John de Mol was twee weken geleden stomverbaasd toen hij een mail van Johan in zijn mailbox zag, waarin hij positief over Marble Mania was. John de Mol vroeg zich af of Johan niet al dronken was.

In De Telegraaf is de besnorde analist opnieuw positief over het programma: 'Ik ga niet zeggen dat ik het een goed programma vind, maar ik vond het wel gewoon leuk om naar te kijken. Het is goed aangekleed en het is ontspannend. Al vind ik het wel opvallend hoe op mijn mening gereageerd wordt. Ik mag mensen niet beledigen, maar als ik een keer iets positiefs zeg, dan is het ook niet goed!'

De besnorde analist laat weten open te staan voor deelname aan het programma: 'Had je me twee maanden geleden gevraagd of ik als volwassen man een potje zou willen knikkeren met René, dan had ik mij afgevraagd of je wel goed bij je hoofd bent. Maar John de Mol mag bellen, hoor. Al heb ik de indruk dat hij wat huiverig is om ons voor shows in te schakelen sinds wij zijn nieuwjaarsshow (De VI Meestervoorspellers, red.) al bij voorbaat tot de grond toe hadden afgebrand.'

John de Mol zelf leek echter niet onwelwillend tegenover de suggestie van Johan te staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.