Terug

Volg Vandaag Inside

'Twee Europese grootmachten strijden om handtekening Wijnaldum'

'Twee Europese grootmachten strijden om handtekening Wijnaldum'

25 feb 2021, 17:42

Liverpool-middenvelder Georginio Wijnaldum is aankomende zomer transfervrij op te pikken. De Nederlander staat op het lijstje van meerdere clubs. Op dit moment zijn twee Europese topclubs zeer geïnteresseerd in de Nederlander.

Dat meldt Le Parisien. Volgens het Franse medium gaan Paris-saint germain en FC Barcelona er alles aan doen om Wijnaldum in de zomer binnen te halen. Afgelopen zomer waren de Catalanen nog dichtbij zijn handtekening, maar toch bleef de Oranje international Liverpool trouw.

Wijnaldum is dit seizoen opnieuw van vaste waarde bij Liverpool. Trainer Jürgen Klopp hoopt dat de middenvelder nog een jaar zal blijven. Aankomende zondag gaat de ploeg van Klopp op bezoek bij Sheffield United. *The Reds *staan op dit moment op de zesde plaats in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.