Terug

Volg Vandaag Inside

Twee doelpunten Groeneveld bij Club Brugge

Twee doelpunten Groeneveld bij Club Brugge

11 aug 2018, 00:23

BRUGGE (ANP) - Arnaut Groeneveld heeft Club Brugge met twee vrijwel identieke doelpunten aan een overwinning geholpen op KV Kortrijk. De 21-jarige aanvaller, in de zomer overgekomen van NEC, was de uitblinker in het Jan Breydelstadion, waar de Belgische kampioen met 3-0 won.

Groeneveld trok in de derde minuut vanaf de linkerflank naar binnen en krulde de bal om doelman Thomas Kaminski van Kortrijk in de hoek. Vijf minuten later maakte de jeugdinternational van Jong Oranje op nagenoeg dezelfde wijze ook de 2-0. Groeneveld, die bij Club Brugge met zijn tweede naam Danjuma op de rug speelt, kreeg een kwartier voor tijd een publiekswissel. Siebe Schrijvers had na een uur de 3-0 voor zijn rekening genomen.

Met Stefano Denswil en aanvoerder Ruud Vormer stonden nog twee Nederlanders in de basis bij Club Brugge, dat de eerste twee competitieduels ook al had gewonnen. De ploeg van trainer Ivan Leko opende vorige maand het Belgische voetbalseizoen met winst van de Supercup tegen bekerwinnaar Standard Luik (2-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.