Terug

Volg Vandaag Inside

Tadić én Haller in prestigieuze top honderd van The Guardian

Tadić én Haller in prestigieuze top honderd van The Guardian

21 dec 2021, 22:17

The Guardian heeft dinsdag de eerste 30 namen bekendgemaakt van de top 100 beste voetballers in 2021. Het gaat om de spelers van plek 100 t/m 71. De Britse krant heeft met Dušan Tadić en Sébastien Haller ieder geval al 2 Ajacieden opgenomen.

Haller is terug te vinden op plek 93 in de prestigieuze lijst. 'In anderhalf jaar bij West Ham United heeft hij nauwelijks indruk kunnen maken in de Premier League. Wat een verschil met dit jaar bij Ajax. Hij evenaarde het record van Cristiano Ronaldo door in alle 6 groepsfase-wedstrijden in de Champions League te scoren en werd topscorer van de competitie. Een debuut in onze top 100 is dik verdiend en 'The Hammers' hebben misschien spijt dat Haller is vertrokken', schrijft The Guardian bij de beoordeling.

Tadić wordt 4 posities hoger gerangschikt (89). De Serviër kan ook rekenen op lovende woorden van de tabloid: 'Zijn carrière zal eind 2022 het hoogtepunt bereiken, wanneer hij met Servië aantreedt op het WK. Hij is één van de laatste spelers in het elftal van 2018-19, dat reikte tot de halve finale in de Champions League, maar is nog altijd onbetwiste basisspeler. Tadić vertoont geen spoor van roest ondanks het begin van voetballende ouderdom', besluit de krant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.