Terug

Volg Vandaag Inside

Turpin opnieuw scheidsrechter bij Ajax

Turpin opnieuw scheidsrechter bij Ajax

10 dec 2018, 23:37

AMSTERDAM (ANP) - De groepswedstrijd tussen Ajax en Bayern München in de Champions League staat woensdag onder leiding van Clément Turpin. De Fransman krijgt ondersteuning van grensrechters Nicolas Danos en Cyril Gringore. Bertrand Jouannaud is aangesteld als vierde official.

Turpin leidde eerder dit seizoen al een Europees duel van Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Dat was op 21 augustus in de play-off tegen Dinamo Kiev. Ajax won toen met 3-1 en verdedigde die voorsprong later met succes in Oekraïne.

Bayern München en Ajax zijn allebei al zeker van een plaats in de achtste finales van de Champions League. Ajax moet winnen om als eerste te eindigen in groep E.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.