Terug

Volg Vandaag Inside

Turkse voetbalderby zonder fans eindigt in 0-0

Turkse voetbalderby zonder fans eindigt in 0-0

15 mrt 2020, 20:23

De Turkse voetbalderby tussen Galatasaray en Besiktas heeft geen winnaar opgeleverd. In het lege stadion van Galatasaray, waarin vanwege het coronavirus geen publiek welkom was, eindigde het duel tussen de clubs uit Istanbul ook zonder doelpunten in 0-0. Bij de thuisclub deed Ryan Donk de hele wedstrijd mee, Jeremain Lens viel na een uur spelen in bij Bestiktas. De aanvaller kreeg al snel een gele kaart.

Galatasaray staat met 50 punten op de derde plaats in de Turkse competitie, achter Trabzonspor en Medipol Basaksehir die drie punten meer hebben. Eerder op de dag eindigde de topper tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst ook onbeslist: 1-1. Eljero Elia bleef op de bank bij Basaksehir, dat op basis van het doelsaldo Trabzonspor voor moet laten. Besiktas neemt de vijfde plek in met 44 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.