Terug

Volg Vandaag Inside

Turkse voetbalbond niet blij met keuze Serdar

Turkse voetbalbond niet blij met keuze Serdar

8 okt 2019, 14:44

De selectie van Suat Serdar voor de Duitse voetbalploeg heeft tot irritatie geleid in Turkije. De middenvelder van Schalke 04 is door bondscoach Joachim Löw opgeroepen voor de 'Mannschaft' voor wedstrijden tegen Argentinië (vriendschappelijk) en Estland (EK-kwalificatie).

"Ik was bij zijn vader en bij enkele duels van Schalke, alleen voor Suat. We respecteren zijn beslissing, maar hadden het graag eerder gehoord", zei de Turkse bondscoach Senol Günes, die met zijn ploeg EK-kwalificatieduels speelt tegen Albanië en Frankrijk.

Serdar vervangt in de selectie van Löw middenvelder Toni Kroos die zich geblesseerd afmeldde. Volgens Günes heeft Serdar, die geboren is in het Duitse Bingen am Rhein, de Turkse bond te lang in onzekerheid gelaten. "Er werd steeds gezegd dat Serdar niet voor Duitsland zou kiezen", aldus de teleurgestelde Günes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.