Terug

Volg Vandaag Inside

Turkije zwicht voor stilleggen competitie na druk FIFPro

Turkije zwicht voor stilleggen competitie na druk FIFPro

19 mrt 2020, 17:30

De Turkse minister van sport Muharrem Kasapoglu heeft alsnog besloten alle wedstrijden in het voetbal en andere sporten stil te leggen. Tot nu toe werd er in het land ondanks de uitbraak van het coronavirus nog wel gespeeld, zij het zonder publiek.

Daarop was veel kritiek, onder meer van FIFPro, de spelersvakbond in het voetbal. Die vond het te riskant voor de spelers. Eerder lieten voetballers John Obi Mikel en Eljero Elia zich uit over de situatie in Turkije. Zij pleitten voor het stilleggen van de competitie. Mikel besloot zelfs in onderling overleg met zijn club Trabzonspor zijn contract te ontbinden door een meningsverschil.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.