Terug

Volg Vandaag Inside

Turkije maakt ook indruk tegen Noorwegen: 3-0

Turkije maakt ook indruk tegen Noorwegen: 3-0

27 mrt 2021, 21:05

Turkije heeft in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen opnieuw de nodige indruk gemaakt. Drie dagen na de verrassende zege tegen Oranje (4-2) was de ploeg van bondscoach Senol Günes ook te sterk voor Noorwegen. In Malaga eindigde het duel in 3-0.

Ozan Tufan was deze keer de gevierde man. Hij kwam in Zuid-Spanje twee keer tot scoren. Caglar Söyüncü maakte het andere doelpunt voor de Turken. Aanvoerder Burak Yilmaz, die tegen Oranje drie keer scoorde, was tegen de Noren niet trefzeker.

De Scandinaviërs stelden teleur in Malaga. De aanvallers Erling Haaland en Alexander Sørloth kwamen verscheidene keren in scoringspositie, maar ontbeerden geluk en scherpte in de afronding. AZ-middenvelder Fredrik Midtsjø werd in de 67e minuut gewisseld. Noorwegen beëindigde het duel met tien man door een rode kaart in de 80e minuut voor Kristian Thorstvedt.

Voor de Noren was een optreden in het eigen stadion in Oslo vanwege de strenge reisbeperkingen in het Scandinavische land door het coronavirus niet mogelijk. Noorwegen speelde afgelopen woensdag in en tegen Gibraltar (0-3) en bleef daarna in Spanje door de verplaatsing van het duel met Turkije naar Malaga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.