Terug

Volg Vandaag Inside

Tumor ontdekt bij Sébastien Haller

Tumor ontdekt bij Sébastien Haller

18 juli 2022, 23:15

Er is bij Sébastien Haller een tumor in een van zijn teelballen ontdekt. Dat maakt zijn werkgever Borussia Dortmund maandagavond bekend. 

Dortmund meldde eerder op de dag al dat Haller niet zou spelen in het oefenduel met Valencia, omdat hij zich niet lekker voelde. Na onderzoek in het ziekenhuis, bleek dat de van Ajax overgekomen spits teelbalkanker heeft.

Haller heeft het trainingskamp van Dortmund verlaten. De aanvaller zal de komende dagen verder onderzocht worden. 

'Het nieuws van vandaag komt als een schok voor Sébastien en voor ons allemaal. De hele BVB-familie wenst Sébastien zo snel mogelijk een volledig herstel, we hopen hem zo snel mogelijk weer te kunnen zien. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij de best mogelijke behandeling krijgt', aldus Sebastian Kehl, sportief directeur van Dortmund.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.