Terug

Volg Vandaag Inside

Tumor ontdekt bij Jean-Paul Boëtius

Tumor ontdekt bij Jean-Paul Boëtius

22 sep 2022, 11:52

Bij oud-Feyenoorder Jean-Paul Boëtius is een tumor in een testikel ontdekt. Dat heeft zijn Duitse club Hertha BSC bekendgemaakt. De 28-jarige voetballer wordt vrijdag geopereerd.

"Hoe triest dit bericht op dit moment ook is, we zijn hoopvol en hebben vertrouwen dat Jean-Paul hiervan zal herstellen en zo snel mogelijk weer bij de club zal terugkeren", aldus technisch-directeur Fredi Bobic. "We zullen hem waar nodig zoveel mogelijk steunen en wensen hem het allerbeste." Hertha BSC vraagt om de privacy van Boëtius de komende tijd te respecteren.

Boëtius maakte afgelopen zomer de overstap van Mainz 05 naar Hertha BSC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.