Terug

Volg Vandaag Inside

Tuchtcommissie spreekt Van Persie vrij

Tuchtcommissie spreekt Van Persie vrij

5 okt 2018, 12:03

ZEIST (ANP) - De tuchtcommissie van de KNVB heeft Robin van Persie vrijgesproken. De aanvoerder van Feyenoord werd zondag in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Vitesse (2-1) vlak voor tijd met rood uit het veld gestuurd. De aanklager eiste drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, maar Van Persie ging daar niet mee akkoord.

De 35-jarige Rotterdammer vond samen met Joris van Benthem, de vaak zo succesvolle huisjurist van Feyenoord, gehoor bij de tuchtcommissie. Van Persie hoeft nu geen wedstrijden te missen. Hij kan zondag 'gewoon' meedoen in de uitwedstrijd tegen Willem II.

Crisis bij Feyenoord? 'Dat maken jullie er altijd van'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.