Terug

Volg Vandaag Inside

Tuchel wilde Suárez naar PSG halen

Tuchel wilde Suárez naar PSG halen

22 feb 2021, 20:29

Thomas Tuchel wilde Luis Suárez afgelopen zomer naar Paris Saint-Germain halen. Dat bekende de huidige trainer van Chelsea maandag op een persconferentie voor het uitduel van zijn ploeg in de Champions League van dinsdag met Atlético Madrid, de club waar Suárez nu speelt.

Tuchel kreeg door dat Suárez moest vertrekken bij FC Barcelona. "Er was toen wel een mogelijkheid", zei de Duitser die eind december werd ontslagen bij PSG maar inmiddels Frank Lampard heeft opgevolgd bij Chelsea.

"Wie is niet geïnteresseerd in een van de beste spitsen ter wereld?", stelde Tuchel. "We hebben het geprobeerd, maar het is niet gelukt. Hij wilde in Spanje blijven en bewijst opnieuw zijn waarde. Suárez is een geboren spits. Hij is nooit tevreden. Wat een mentaliteit, wat een speler."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.