Terug

Volg Vandaag Inside

Tuchel stuurt Rüdiger van training

Tuchel stuurt Rüdiger van training

5 apr 2021, 13:22

Antonio Rüdiger is zondag bij Chelsea van de training gestuurd. Volgens veel Engelse media kreeg de Duitse verdediger het tijdens de oefensessie aan de stok met zijn doelman Kepa Arrizabalaga.

Rüdiger zou inmiddels zijn excuses hebben aangeboden. Maar alles wijst er op dat de spanning bij Chelsea hoog oploopt in de aanloop naar het eerste duel van woensdag met FC Porto in de kwartfinale van de Champions League.

Chelsea leed zaterdag een pijnlijke nederlaag tegen West Bromwich Albion (5-2). Trainer Thomas Tuchel riep na dat duel juist op de rust te bewaren. Thiago Silva kreeg al na een half uur een rode kaart in de wedstrijd tegen WBA. Tuchel besloot vervolgens Hakim Ziyech meteen te wisselen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.