Terug

Volg Vandaag Inside

Tuchel heeft genoten van lelijke wedstrijd

Tuchel heeft genoten van lelijke wedstrijd

14 apr 2021, 10:53

Trainer Thomas Tuchel van Chelsea gaf toe dat het duel met FC Porto in de kwartfinales van de Champions League niet de schoonheidsprijs verdiende, maar de Duitser had genoten van de vechtlust bij zijn ploeg. Chelsea verloor weliswaar met 1-0 in de return, maar dankzij de 2-0-zege in de eerste confrontatie met de Portugezen plaatste de Londense club zich voor de halve finales. "En dat is niet even een formaliteit. De halve finales halen in de Champions League is een geweldige prestatie", aldus Tuchel.

Chelsea was in het tweede duel met Porto vooral bezig met het voorkomen van een tegendoelpunt. "Een deel van onze prestatie is om het andere team niet te laten presteren en dat hebben we gedaan. Op televisie was het waarschijnlijk niet heel leuk om naar te kijken, maar langs de zijlijn was het een heel intense wedstrijd en het was een waar genoegen om te zien hoe mijn team zich door dat gevecht werkte."

In de halve finales neemt Chelsea het op tegen de winnaar van het tweeluik in de kwartfinales tussen Real Madrid en Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.