Terug

Volg Vandaag Inside

Tuchel en Mbappé ruziën langs de lijn

Tuchel en Mbappé ruziën langs de lijn

3 feb 2020, 12:02

Hoewel Paris Saint-Germain zaterdag met 5-0 voor stond tegen Montpellier ontstond er in 68e minuut een opstootje bij de Parijse bank. De oorzaak: trainer Thomas Tuchel haalde sterspeler Kylian Mbappé naar de kant. Beiden voerden een lange, verhitte discussie waarbij de trainer de aanvaller vasthield. Mbappé leek niet van zins het betoog van zijn trainer aan te willen horen maar kon zich niet losmaken.

"Hij wordt niet graag gewisseld. Maar dat wil geen enkele voetballer", verklaarde de Duitse trainer later op de persconferentie. "Ik ben niet boos, wel teleurgesteld omdat dit gewoon niet nodig is." Tuchel zei het voorval nogmaals met Mbappé te zullen bespreken. "Het is geen tennis, het is voetbal, je moet respect hebben voor de wereld om je heen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.