Terug

Volg Vandaag Inside

Troost vanaf maart terug in rvc Feyenoord

Troost vanaf maart terug in rvc Feyenoord

24 feb 2020, 21:28

Sjaak Troost keert per 1 maart terug in de raad van commissarissen van Feyenoord. Troost trad vorig jaar juni terug uit het controlerend orgaan om tijdelijk de functie van technisch directeur op zich te nemen. Richard Bruens treedt terug om weer plaats te maken voor Troost, die op zijn beurt als technisch directeur heeft plaatsgemaakt voor Frank Arnesen.

"Voordat Troost afgelopen zomer terugtrad om technisch directeur ad interim te worden, zat hij op voordracht van de Vrienden van Feyenoord in de rvc. Nadat de 'Vrienden' onlangs aangaven hem niet opnieuw te zullen voordragen als een van de door hen voor te dragen commissarissen, is nu uitgekomen op de constructie dat Bruens zijn zetel opgeeft", meldt Feyenoord.

Volgens voorzitter Toon van Bodegom zit er nu weer iemand met 'voetbal-know how' in de rvc en wordt er "met de aangekondigde wijzigingen recht gedaan aan ieders wensen".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.