Terug

Volg Vandaag Inside

Troost kijkt tevreden terug op transferperiode

Troost kijkt tevreden terug op transferperiode

31 aug 2019, 18:19

Sjaak Troost, ad-interim technisch directeur van Feyenoord, kijkt met een goed gevoel terug op de huidige transferperiode. Feyenoord verlengde onder meer het contract met Steven Berghuis en haalde Rick Karsdorp en Leroy Fer terug naar De Kuip.

"Het zal niet lang meer duren voordat we een fitte selectie hebben en daar word ik heel vrolijk van", zei Troost op de website van Feyenoord. "Als je het rijtje opnoemt met nieuwe spelers, verlengingen en spelers waarmee we nog mee bezig zijn, dan is het potje leeg."

PSV leek Berghuis weg te kapen bij de concurrent, maar Troost zorgde ervoor dat de aanvaller langer in Rotterdam bleef. "Ik ben superblij dat we eruit zijn gekomen. Het was een beetje met vallen en opstaan, maar je hebt niets gemerkt aan Steven", aldus Troost.

Troost gaf te kennen dat Feyenoord in gesprek is met de Argentijnse verdediger Marcos Senesi, maar "het is onduidelijk of het door kan gaan". Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub mogen van Troost uitzien naar een nieuwe club.

Johan over aanstelling nieuwe TD Feyenoord: 'Belachelijk!'
4:34
Johan over aanstelling nieuwe TD Feyenoord: 'Belachelijk!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.