Terug

Volg Vandaag Inside

Troost blijft Arnesen nog even helpen bij Feyenoord

Troost blijft Arnesen nog even helpen bij Feyenoord

1 feb 2020, 11:59

Sjaak Troost blijft zich nog even bezighouden met het technisch beleid van Feyenoord. Hij zal tot uiterlijk 1 maart zijn opvolger Frank Arnesen bijstaan, zo laat de club uit Rotterdam weten.

Troost ging afgelopen zomer als technisch directeur (ad interim) aan de slag bij Feyenoord. Daarvoor maakte hij deel uit van de raad van commissarissen van de huidige nummer drie van de eredivisie.

Op verzoek van Arnesen blijft hij de komende weken op de achtergrond nog even betrokken bij het technisch beleid van Feyenoord. "Sjaak en ik zijn de afgelopen weken zeer druk geweest met de aankoop, huur en verhuur van spelers", vertelt Arnesen. "Aan de overdracht van alle andere taken zijn we daardoor niet echt toegekomen, terwijl dat natuurlijk wel heel belangrijk is. Pas nu de transferwindow is gesloten, kunnen we ons hier goed op gaan richten. Aangezien het om een omvangrijk takenpakket gaat, ben ik blij dat Sjaak me deze maand nog wil bijstaan."

Johan kraakt Feyenoorder: ‘Hij kan alleen een kopje koffie aanbieden’

Johan kraakt Feyenoorder: ‘Hij kan alleen een kopje koffie aanbieden’
6:02
Johan kraakt Feyenoorder: ‘Hij kan alleen een kopje koffie aanbieden’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.