Terug

Volg Vandaag Inside

Trippier van Tottenham naar Atlético

Trippier van Tottenham naar Atlético

17 juli 2019, 20:12

Kieran Trippier vervolgt zijn loopbaan bij Atlético Madrid. De Engelse international komt over van Tottenham Hotspur en tekent een contract voor drie seizoenen. Atlético betaalt 22 miljoen euro voor de 28-jarige rechtsback.

Trippier speelde sinds 2015 bij de Spurs, daarvoor was hij actief bij Burnley. Hij speelde mee in de van Liverpool verloren finale van de Champions League afgelopen seizoen.

Zestien interlands heeft Trippier achter zijn naam staan. Op het WK vorig jaar in Rusland was hij een belangrijke schakel in de Engelse selectie. Met Trippier in de basisploeg bereikte Engeland de halve finale.

Trippier is deze zomer de derde defensieve versterking voor Atlético. Trainer Diego Simeone verwelkomde eerder de Braziliaanse verdedigers Felipe en Renan Lodi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.