Terug

Volg Vandaag Inside

Trippier valt weg bij Engeland

Trippier valt weg bij Engeland

13 nov 2018, 13:01

LONDEN (ANP) - Kieran Trippier is weggevallen uit de Engelse voetbalploeg voor de komende twee interlands tegen de Verenigde Staten en Kroatië. De verdediger van Tottenham Hotspur heeft zich bij bondscoach Gareth Southgate afgemeld met een liesblessure. De kwetsuur liep hij zaterdag op in het duel met Crystal Palace in de Premier League.

De Engelsen spelen donderdag eerst een oefenduel met de Verenigde Staten. In dat duel neemt de Engelse topscorer aller tijden Wayne Rooney officieel afscheid. Op 18 november is de ontmoeting met Kroatië in de Nations League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.