Terug

Volg Vandaag Inside

Tribunebestormer Dier wordt op het matje geroepen door FA

Tribunebestormer Dier wordt op het matje geroepen door FA

23 apr 2020, 22:15

Spurs-middenvelder Eric Dier hangt een straf boven het hoofd. Op 4 maart zocht de Brit de confrontatie op met een fan na de wedstrijd met Norwich City op Carrow Road.

Op 4 maart zaten de stadions nog vol. Tottenham werd via penalty's uitgeschakeld in de FA Cup. Na de wedstrijd werd Dier beledigd en ging verhaal halen op de tribunes van Carrow Road.

Spurs-coach José Mourinho keurde de actie af, maar toonde wel begrip voor z'n middenvelder: 'Wat Eric gedaan heeft, kunnen wij als professionals niet doen. Maar ik begrijp de woede wanneer iemand jou beledigt en je familie erbij is betrokken.'

De FA noemt Dier z'n acties 'onbehoorlijk' en 'bedreigend'. De Britse voetballer heeft tot 8 mei om te reageren. De straf voor Dier is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.