Terug

Volg Vandaag Inside

Rashford nog lang niet terug bij Manchester United

Rashford nog lang niet terug bij Manchester United

19 feb 2020, 20:45

De rentree van de trefzekere Marcus Rashford bij Manchester United laat volgens zijn trainer Ole Gunnar Solskjaer waarschijnlijk nog enkele maanden op zich wachten. De 22-jarige aanvaller raakte half januari geblesseerd aan zijn rug. Na zes weken zou hij weer fit zijn, zo luidde de diagnose. Inmiddels is die prognose bijgesteld. "Ik mag hopen dat hij dit seizoen nog in actie komt", sprak Solskjaer nogal pessimistisch.

De Noorse coach sloot een dag voor de uitwedstrijd tegen Club Brugge in de Europa League zelfs niet uit dat Rashford thuis moet blijven voor het EK. Engeland speelt de eerste groepswedstrijd op 14 juni tegen Kroatië. "Ik ben geen dokter, maar hij heeft tijd nodig. Als hij niet topfit is, gaat hij niet naar het EK."

Rashford scoorde dit seizoen voor ManUnited en de Engelse ploeg in totaal al 22 keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.