Terug

Volg Vandaag Inside

Treffer Vormer helpt Club Brugge niet

Treffer Vormer helpt Club Brugge niet

7 dec 2018, 23:31

BEVEREN (ANP) - Club Brugge heeft in de Belgische competitie verrassend verloren bij Waasland-Beveren, 2-1. Het elftal van coach Ivan Leko blijft daardoor vier punten achterstand houden op Genk. De koploper kan verder uitlopen als het zaterdag van Kortrijk wint.

Ruud Vormer zette 'Club' kort na rust op voorsprong. Door een benutte strafschop van Francesco Forte en een eigen doelpunt van Saulo Decarli won Beveren toch nog. Benoit Poulain van Club Brugge werd kort voor tijd uit het veld gestuurd.

Naast Vormer speelde ook Stefano Denswil bij Club Brugge. Milan Massop was van de partij bij de tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.