Treffer Donny van de Beek kan afgang ManUtd niet voorkomen

20 nov 2021, 18:09

Donny van de Beek scoorde als invaller voor Manchester United, maar kon een ontluisterende nederlaag tegen Watford niet voorkomen. Van de Beek werd na de rust gebracht door trainer Ole Solskjaer en scoorde na nog geen 5 minuten de aansluitingstreffer (2-1). Het bleek uiteindelijk slechts een opwelling, want de laagvlieger in de Premier League breidde de voorsprong alleen nog maar uit: 4-1.

Donny van de Beek viel aan het begin van de tweede helft in bij Manchester United. De oud-Ajacied kopte op aangeven van Cristiano Ronaldo in de 50e minuut van dichtbij de 2-1 binnen. Watford had voor rust de leiding genomen door doelpunten van Joshua King en Ismaïla Sarr. De voorsprong had groter kunnen zijn, want Sarr miste een strafschop.

Van de Beek nam na zijn doelpunt Manchester bij de hand. Enkele kansen leverden niet de gelijkmaker op. Watford besliste het duel in blessuretijd via de Braziliaan João Pedro. In de 95e minuut scoorde ook de Nigeriaan Emmanuel Dennis nog.