Terug

Volg Vandaag Inside

Trauner: 'We hebben natuurlijk nog niets'

Trauner: 'We hebben natuurlijk nog niets'

3 mei 2023, 09:48

Bij Feyenoord wordt nog steeds niet over de titel gesproken, dat vertelt verdediger Gernot Trauner tegenover het Algemeen Dagblad. Ook heeft hij vervelende herinneringen aan de keer dat hij met LASK Linz naast de titel greep.

Het besef dat Feyenoord mee kon doen om de titel kwam bij Trauner en zijn teamgenoten na de winterstop: "De grootste winst was natuurlijk dat we uit van Ajax wonnen. Toen we zes punten voor kwamen. Toen realiseerden we: nu moeten we heel scherp zijn en blijven. We hebben veel zelfvertrouwen en dat werd toen alleen nog maar meer." Toch wordt er binnen het team nog niet over de titel gesproken, vertelt de verdediger: "We moeten het eerst voor elkaar zien te krijgen."

Ondanks dat er niet over de titel gesproken wordt droomt de Oostenrijker wel van het kampioenschap: "We staan acht punten voor. Het zou gek zijn als ik er niet aan dacht, maar we hebben natuurlijk nog niets. Een titel winnen, is iets dat ik heel graag wilde. Het is me nog nooit gelukt om een prijs te winnen. Ik ben niet meer de jongste. Elke kans die je krijgt, moet je grijpen." In zijn tijd bij het Oostenrijkse LASK Linz greep hij Trauner naast de titel: "We stonden bovenaan toen de coronacrisis uitbrak. Toen veranderde alles en gaven we het nog te makkelijk weg. Dat wil ik niet nog een keer meemaken", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.