Terug

Volg Vandaag Inside

Trapp terug bij Eintracht Frankfurt

Trapp terug bij Eintracht Frankfurt

31 aug 2018, 14:04

FRANKFURT (ANP) - Kevin Trapp is de rest van dit seizoen de doelman van Eintracht Frankfurt. De Duitse club huurt hem van Paris Saint-Germain, waar de 28-jarige Duitser door de komst van Gianluigi Buffon overbodig was geworden. PSG had Trapp in 2015 van Frankfurt naar Parijs gehaald, maar daar raakte hij afgelopen seizoen zijn plaats kwijt aan de Fransman Alphonse Aréola. Die wisselt voorlopig zijn plaats onder de lat af met Buffon.

De terugkeer van Trapp was eigenlijk al uitgelekt, omdat Eintracht iets te vroeg een video op de website had geplaatst waarin de keeper zijn terugkeer toelicht. Dat filmpje werd korte tijd later weer verwijderd. ,,Voor mij was het duidelijk dat, als de mogelijkheid er zou zijn, ik zou terugkeren bij Eintracht'', zei Trapp later alsnog. Hij volgt in het doel van de Duitse bekerwinnaar Lukas Hradecky op, die naar Bayer Leverkusen vertrok.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.