Terug

Volg Vandaag Inside

Transfervrije Van der Heijden keert terug bij Willem II

Transfervrije Van der Heijden keert terug bij Willem II

5 okt 2020, 21:00

De transfervrije Jan-Arie van der Heijden vervolgt zijn loopbaan bij zijn oude club Willem II. De 32-jarige verdediger heeft in Tilburg een contract tot het einde van het seizoen ondertekend.

'Er is hier veel veranderd sinds ik in 2011 wegging. Qua resultaten gaat het hier de laatste jaren steeds beter. Bij de gesprekken kreeg ik een warm gevoel dat mij zei dat ik weer voor Willem II moest gaan. Ik heb zin om dinsdag aan te sluiten bij de groep en iedereen te leren kennen', aldus Van der Heijden.

In de seizoenen 2009-2010 en 2010-2011 werd Van der Heijden door Willem II gehuurd van Ajax. Daarna speelde hij voor Vitesse en Feyenoord.

Willem II is wat tegenvallend aan het seizoen begonnen. Van de vier gespeelde eredivisieduels werd er pas één gewonnen. In de voorronden van de Europa League werden de Tilburgers met 4-0 verslagen door het Schotse Rangers FC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.