Terug

Volg Vandaag Inside

Transfervrije Nordin Amrabat aan de slag bij AEK Athene

Transfervrije Nordin Amrabat aan de slag bij AEK Athene

16 aug 2021, 17:25

Nordin Amrabat heeft een contract getekend bij AEK Athene. De Marokkaans international tekent voor twee seizoenen in Griekenland, waarmee de 34-jarige middenvelder zijn loopbaan nieuw leven inblaast.

De geboren Nadenaar beschikt over een rijke carrière waarin hij onder meer uitkwam voor PSV, Galatasaray en Watford. Vanmiddag zette hij zijn handtekening onder een contract bij het Griekse AEK Athene. Sinds afgelopen zomer was Amrabat transfervrij nadat zijn contract vorig seizoen werd ontbonden bij Al-Nassr.

Amrabat verscheen afgelopen zomer nog in De Oranjezomer, waarin hij zich uitliet over een terugkeer op de Nederlandse velden. Bekijk de beelden hieronder!

Amrabat doet open sollicitatie: 'Wie zegt nou nee tegen Feyen...
2:28
Amrabat doet open sollicitatie: 'Wie zegt nou nee tegen Feyen...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.