Terug

Volg Vandaag Inside

Transferspecialist Fabrizio Romano: 'Transfer Danjuma naar Everton gekaapt'

Transferspecialist Fabrizio Romano: 'Transfer Danjuma naar Everton gekaapt'

24 jan 2023, 00:00

Arnaut Danjuma vertrekt niet naar Everton. De transfer van de Villarreal-aanvaller is op het laatste moment gekaapt door Tottenham Hotspur. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

Danjuma heeft afgelopen zaterdag nog met succes de medische keuring bij Everton doorstaan en zou ook al een akkoord hebben met The Toffees. Volgens Romano zijn de laatste formaliteiten echter nog altijd niet rond, waardoor Tottenham de deal wil kapen.

De aanvaller zou volgens de Italiaanse transferspecialist nu onderweg zijn naar Londen voor een medische keuring. Tottenham Hotspur wil Danjuma op huurbasis overnemen van Villarreal, inclusief optie tot koop. De vleugelspeler stond ook in de belangstelling van PSV en Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.